Grattis på födelsedagen Morris

Idag firar vi mormor/morris/mamma på födelsedagen!
 
Enligt uppgift skall "The GRILL on the Alley" vara den bästa "Fine dining" restaurangen i stan. Vi var förbi en sväng på dan idag och kollade menyn och den såg helt ok ut. Grillat, burgare, mexikanskt och thai. Väl framme runt halv 7 var vi först. För omväxlingsvis var restaurangen helt inomhus med AC. Vi beställde öl, vin och lemonjuice. Sedan blev det Nachotallrik för mig, friterad tender chicken för gumman och svärmor och chickenwings till P. Allt var jättegott och fräscht och vi blev väldigt mätta, fick tom med en Doggybag hem. Totalt gick det på 2200 bath, ca 730 kr. Det var det absolut dyraste vi ätit på hela resan, men hemma hade det gått på det dubbla. Tips på restaurangen kom från gummans rektor Eva på ALFA skolan, tack för det!
 
Efter god middag och moppetur hem Facetimeade vi till mormor, hon var hos moster och fikade räkmacka och Budapestlängd. Verkade som om födelsedagen var rätt ok trots att vi inte var hemma ;-)
 
 
Finklädda till och med vit skjorta dagen till ära!
 
Grattis Rita!!
 
 
Superfin nachotallrik för 220 bath, med svärmors och gummans kyckling i bakgrunden... Att bordsskivan var en lackad OSB-skiva var väl inte alldeles roligt men om thailändarna tycker det är trendigt så ok då.
 
  
Kvällen avslutas en en lite GT och ett eller två avsnitt av The Crown!

Kommentarer:

1 Marianne:

Mums ser jätte gott ut kanske en tur tillbaka när jag kommer👩‍🍳👌
Ledsen att jag missade😢 facetime

Kommentera här: