Kvarnby Art, vårt favoritställe

I tisdags var jag och gumman tillsammans med kompisar på Kvarnby Art. Det är en keramik och konststudio. De första bilderna är mitt verk och sista bilden är en samlingsbild. Allt skall vara klart att hämtas inom en vecka.
 
 
 
 
 

"Julaktivitet" med jobbet

Igår var det dags för årets Julaktivitet med jobbet. Eventet har bytt namn till "aktivitet" istället för "bord". Antagligen för att vi de senaste åren inte kört med traditionellt julbord utan lite mer middag bara. Personal och styrelse är inbjudna och kommer alla så blir vi 24 pers, igår var vi 23, vilket är en mycket bra uppslutning.
 
I år var det Göteborgs Operan och Ringaren i Notre Dame som stod på schemat. Trerätters med vin ingick också. Tyvärr var det inte många som blev nöjda med musikalen, inkluderat mig. Det var fint arrangemang och rätt coola effekter, artisterna var också bra men själva låtarna var inget att ha tycker jag. Inga för mej kända melodier och det är tråkigt, jag gillar att kunna sjunga med.
 
Vi var på Operan förra året också, det var det "Fantomen på Operan", den var verkligen bra! Tycker även maten var bättre förra gången. Så, nästa år blir det nog något annat än Operan. Men som Olga säger, "Man ska inte syna en gratis häst i munnen" :-)
 
Sotad Gös med Salsa Verde mm mm mm...
 
 
 

Kallt...

Idag har det varit - grader nästan hela dagen. Soligt och fint dock men å vad jag njöt när jag skrapade rutorna på bilen och tänkte att snaaart så kommer jag klaga på att jag är för vaaaarm... Nä, det lovar jag att jag inte kommer att klaga på, det ska bli så skönt!!
 
Efter allt röjande i hus och källare så har jag nu kommit fram till lite mer vanligt städande. Igår fick sig badrummet en riktig genomkörare och idag dammade jag i vardagsrummet och plockade faktiskt fram julstjärnor och även ljusstakarna till köket. Tomtarna får komma nästa helg.
 
På eftermiddagen ringde I´s kompis och ville leka. Det var nästan dags för "Små Lirare" för I men jag föreslog att kompisen skulle följa med och det tyckte hon var ok så så blev det. Idag blev det lite badminton och innebandy. Jätteroligt att Paul tar sej denna tiden och fixar för ungarna. Vi måste verkligen ordna en liten överraskningsmiddag till honom som tack.
 
Här är mina två sötingar som jag köpte första gången vi var i Mae Phim. Kanske det blir några kompisar till dem denna gång.