Dog Rescue Thailand

Idag hade skolan och förskolan utflyktsdag, de skulle åka till Dog Rescue för att lämna in pengar som barnen samlat in till förmån för hundarna. Vi föräldrar var välkomna att följa med. Eftersom vi ändå tänkt besöka detta ställe så passade vi på att göra det samtidigt som barnen.
 
Barnen skulle samlas på förskolan så P körde gumman dit. Jag och svärmor stod beredda när han kom tillbaka, vi tog moppen och fortsatte mot Dog Rescue. Det ligger ett par km åt Klaeng-hållet, alltså lite in mot landet. Det tog max en kvart att köra så vi var där i god tid innan de andra anlände. 
 
Allt var rent och prydligt, hundarna rena och trevliga. Några var sjuka och en del väldigt skygga så de fick vara kvar i sina inhängnader. Gruppvis fick alla vovvarna komma ut i en stor rastgård med gräs, en egen sjö och massa plats för lek och bus. Verkligen ett jättefint ställe!
 
Man kan donera pengar, då allt sker på frivilligbasis med volontärer och man kan även adoptera en vovve om man vill. Totala kostnaden skulle ligga på runt 10 000 kr.
 
https://www.facebook.com/dog.rescue.thailand/
 
 
 
Här kommer hela truppen!
 
 
Till vänster föreståndaren för tillfället och till höger Alfa-skolans rektor Eva.
 
 
En sån söting, lite lik en pudel... I bakgrunden en av lärarna, Kenta.
 
 
Alla håller på att samlas inför gruppfoto.
 
 
De flesta hundarna som gick lösa var väldigt keliga.
 
 
Denne lille krabaten lekte med tofsarna på min väska.
 
 
Såå söta valpar!
 
 
För denna lille vovven blöder hjärtat, blind, hade inte ens några ögon, något fel på öronen och gammal, stackars lille vän. Men han har det bra nu!
 
 

Kommentera här: