Shopping i Rayong och sedan djungelmat...

Ser att jag missat berätta om vår fredagshoppingstur till Rayong! Eftersom gumman slutar skolan redan 13:10 på fredagar så hade vi bestämt oss för en tjejshoppingtur på eftermiddagen. Denna gång beställde vi chaufför som skulle ta oss till provinshuvudstaden Rayong, där vi inte varit förut. Där finns ett nytt rejält varuhus som heter Central Plaza. Resan dit tog en knapp timme. Vi bestämde att vi skulle vara tillbaka vid bilen efter två timmar, alltså kl. 17.
 
Det VAR ett rejält shoppingcenter, tre våningar och mängder med butiker. Allt från Esprit, Converse, Body Glove, Lee mm mm. Priserna i dessa butiker var som hemma så där var ingen idé att lägga någon energi. De roligaste butikerna vi hittade var sådana som var lite som TGR och Åhléns typ, där det fanns en massa småprylar som väskor och pennor och annat vikigt. 
 
Många fina caféer med tjusiga bakverk fanns det med!
 
Chauffören var samma tjej som hämtade M på flygplatsen i Bangkok. 
 
 
Sugen på Sushi? 
 
 
Fin födelsedagstårta!
 
 
Andra bakverk.
 
 
Vi tog en fika på "Bake A Wish" Där fick man plocka till sig lite olika godsaker.
 
 
 
 
Efter shoppingen hade vi bokat att chauffören skulle stanna vid Classic Forest, aka Djungelrestaurangen. Lite av en turistfälla men väldigt fint. Tipset är att ta något billigt att äta och istället njuta av omgivningarna. Kan komma fler bilder när vara telefoner är sugna på att dela bilder med varann igen...
 
 
De är söta Thailändarna, mitt i denna fina djungel dyker Bananer i Pyjamas upp lite här och där...
 
 
M har beställt pizza och är jättenöjd med valet av bestick hon fått :-)
 
 
Fin uppläggning av hamburgare, vilken gumman åt upp hela, den var väldigt god sa hon! (ja, jag fick ju såklart plocka bort allt nyttigt...)
 
 

Kommentera här: