Shopping i Klaeng...

Efter en helg med utflykt och mycket bad bestämde vi oss för att ta en shoppingtur till närmsta staden Klaeng på måndagen. Enligt yr så skulle det vara molningt på förmiddagen och det stämde även i verkligheten så det passade bra med en liten stadstur. Klaeng ligger ca 1,5 mil norrut, alltså inåt landet. Det är bra väg hela vägen och det finns en hel del att titta på så resan blir inte långtråkig. Försöker hålla 40 km i timmen så det tar inte så lång tid trots allt. 
 
Beredd!
 
 
Sista biten är genom stan och den största prövningen är att korsa en stor väg, som tur var så var det nästan ingen trafik alls så det gick strålande. En liten bit, kanske 1 km, på den stora vägen och sedan har man Tesco på vänster sida. Något som poppat upp på höger sida om vägen sedan vi var här för tre år sedan är ett Mc Donalds, det kan vara bra att känna till ifall det suget tar överhanden. Har inte känt av det än dock, maten här är generellt jättegod!
 
Framme!
 
 
Det ser inte mycket ut för välden men där inne finns både biograf, restauranger, småbutiker med kläder och elektronikprylar, skoaffär, flera skönhetsbutiker och caféer, detta är på nedervåningen. En våning upp ligger Tesco som är typ som Maxi. Finns det mesta alltså. 
 
Efter shoppandet, kommer inga bilder på det eftersom det kan förstöra en del överraskningar, så tog vi en liten fika.
 
 
När vi kom så hittade vi en jättebra parkering, precis vid ingången. Det var liksom lite sarger runt platsen så det kändes tryggt. När vi kom ut och skulle åka så förstod vi att det kanske inte var riktigt meningen att man skulle parkera sarenger där...
 
 
På hemvägen stannade vi till vid blomsteraffären, de som specialicerat sig på Orchidéer. Där är så himla fint! Sådana rejäla blommor! Mer bilder kommer när våra Iphones har lust att Airdropa varandra...
 
 
Denna fick följa med oss hem! 100 Bath alltså 30 spänn.
 
 
(null)

Kommentera här: