Lussekatter och grannar

Klockan 8 på lördag kväll ringer telefonen, det hör inte till vanligheten. Det var vår granntjej H som frågade ifall vi ville komma över en stund och äta nybakade lussekatter. Såklart vi ville :-) 
 
När vi kom dit var det riktig julstämning, pepparkakor, lussekatter, kaffe och julmusik! Här hemma håller vi fortfarande på med röj och städ för att kunna köra igång julen nästa helg. Jag tycker absolut om att börja julen vid första advent för att sedan avsluta den lagom till nyår. Kul att ta fram, men så himla skönt att plocka bort. Eftersom vi ska åka den förste januari så är det extra viktigt att få bort allt innan dess.
 
Nästa vecka är fullspeckad, keramikmålning med kompisar och barn, tandläkaren, julaktivitet med jobbet, begravning och utekväll med mannen. Fullt upp med andra ord, det mesta trevligt men begravningen kunde vi ju gärna stått över. Ingen jag känner väl utan mannens faster, hon var ju gammal men det är ju Ps kusiners mamma så det kommer nog bli lite jobbigt för honom, jag får stötta så gott jag kan. Veckan avslutas i alla fall på ett trevligt sätt med Peter Apelgrens show Improvisasjon på Draken.
 
Nu: dags för kudden!

Kommentera här: