Shopping och bak

I natt regnade det häftigt, fick jag höra i morse. Hörde inte ett smack, sov så sött :-) Riktigt fuktigt var det i morse. Efter att vi lämnat gumman på skolan åkte vi hem och tog det lugnt. Det hade gått bra i går på skolan, förutom att gumman hade problem med ett öga. Hon fick en fluga eller nåt liknande i ögat härom kvällen och i natt vaknade hon och hade jätteont i ögat. Det var bra på morronen men på dagen i skolan hade det kommit tillbaka och hon hade blivit lite lessen. Men trots allt hade det gått bra, alla hade varit snälla.
 
Eftersom det var rätt molningt och kom ett par regndroppar så rusade vi inte iväg till stranden utan tog en sväng till Pattana, en butik som säljer allt från riskokare, kläder, skor, täcken till mat och andra livsmedel. Typ som Ban Krams Maxi. Fick till och med köpt krossade tomater som enligt uppgift inte skall finnas här. Fint när jag ska göra köttfärssås.
 
 
 
Nedan bakas det piroger, vet inte varför jag ser helt hysterisk ut...
 
 
De blev godkända av gumman, perfekt att ha som mellanmål efter skolan!
 
 
Tog en liten tur till Sunthorn Phu - parken, på vägen hem från skola och strand. Den ligger i Ban Kram och har lite skojjiga skulpturer. Parken är tillägnad Thailands mest kända Poet som skrev dikter till Kung Rama den andre. Poeten dog i mitten av 1800-talet.
 
 

Kommentera här: