Brödbak och bättre väder

Igår var mulet hela dagen. När vi tittade ut i morse såg det inte lika tjockt ut på himmelen. När vi drack vårt morronkaffe i "Salan" (altan med tak) så sprack det faktiskt upp lite. Efter en liten promenad runt området samt en maskin tvätt så packade vi ihop oss och åkte till stranden. Idag blev det Ao Kai. Stora vågor var det när vi kom fram. Troligen beror det samt det molniga vädret på ovädret som ligger över södra Thailand. Värmen är helt perfekt, ligger nog på 25-28 grader så det är perfekt ändå. 
 
På vägen hem passade vi på att åka förbi skolan som gumman börjar i på måndag. Såg helt ok ut! Det är en villa som är inredd med två klassrum och ett par mindre rum. Skolan ligger precis över vägen från där min bror har hus och där vi bott de två gånger vi varit här tidigare!
 
Vi stannade också till på Viva Supermarket, som har en hel del svenska varor, för att köpa mjöl. Fanns inget svenskt så det fick bli inhemskt.
 
Ikväll skulle vi testa en "ny" restaurang som heter Pilarsa. De lockar med Tacobuffé på fredagar. Helt ok för oss vuxna men köttfärssåsen var ganska stark så det funkade inte för gumman. De tog 250 Bath per person, och det var det ju inte värt, blir nog inget återbesök... Däremot kommer gumman återvända eftersom det är där skollunchen serveras :-)
 
 
 
Såå duktig och blåst upp hela definen själv!!
 
 

Kommentera här: