Vardagslyx

Denna veckan verkar gå lite i vardagslyxens tecken - härligt!! Kanske inte riktigt bra när man har bestämt sig för köpstopp i och för sig men men :-) På måndagar har vi som tradition, rutin, vana... att gå ut och äta lunch på stan. Största anledningen till det är väl egentligen att vi alla på kontoret jobbar till 18 på måndagar. Känns bra att komma ut lite för att bryta av den långa dan. Annars äter de flesta av oss medhavd lunch i lunchrummet.
 
I måndags hade vi siktet inställt på en relativt ny restaurang på Linnégatan. En av kollegorna hade varit där en kväll och tyckte det var riktigt bra. När vi klev in blev vi direkt positivt överraskade, för att vara en asiatisk restaurang så var den väldigt fräsch och modern. Trevlig personal som tog emot oss direkt dessutom. 
 
Riktigt bra buffé med med flera sorters sushi, all möjlig thaimat och även en Kinesisk BBQ - alltså man tar rå mat som kocken tillagar åt dig. Såklart även glass till dessert! Allt detta för 115 kr, riktigt bra, rekommenderas!
    
       
 
Frågan är bara, var var vi? Vad heter stället?? Atlanten Seafood eller Atlanten Seafaad.... Anar att den snygga skylten över suchibuffén är tillverkad i en annan världsdel där de inte använder samma alfabet som här. Sånt här tycker jag och mina kollegor är jättekul och kan kommentera det i oändlighet fniss :-)
 
 
 
Denna veckan var det "Prova-på" vecka på "mitt" yogaställe Yoga By Link. Frågade mannen om han var sugen på att testa och det var han, blev rätt förvånad att han ville :-) Jag har bara testat yoga på Friskis innan och Friskis är ju som det är, de har sitt koncept. Yoga By Link är en renodlad yogastudio. Det är såå mysigt, såå skön stämning och jättegoa instruktörer. De har ett helhetskoncept med en mysig lounge där man kan ta lite te, frukt, choklad och nötter antingen före eller efter passet. De startar alltid passen med att berätta om något intressant om yoga och om vad som är klassens intention. Efter passet på avslappningen går de runt och ger en sk nackmassage, det är mest att de tar lite fräsch olja i nacken på en men det känns ändå som ett moment som ger en helhet. Toppenställe helt enkelt! I vår har jag bokat två tillfällen per vecka, ett pass som heter Yoga 1, som är ganska basic och även ett pass Global yoga, en yogaform som är utvecklad i Sverige och som fokuserar på hur vi i väst tänker och vad vi behöver träna på. Väldigt bra pass bägge två.
 
 
Dessutom var det dags för att få ordning på de gråa stråna denna veckan. Det är något jag börjat unna mig på äldre dar, att färga på salong i stället för hemma. Har aldrig gillat att gå till frissan, vet inte riktigt varför faktiskt men tror det beror lite på att jag aldrig vet hur jag vill ha håret. Har aldrig haft någon frisyr som jag varit extremt nöjd med så varje gång känns det som om jag vill komma på något nytt. Idag blev det ingen dramatisk förändring heller...
 
 
 
 
Jag blev nöjd!
 

Kommentera här: