Snart äventyr

Imorron bitti bär det av, mot Branäs! Ska bli roligt! I morse åkte gumman och mannen på simskola i Lerum så jag skulle få några timmar att packa och städa på. Riktigt skönt, hann tilll och med att sitta i soffan lite och kolla reprisen på Talang, mmmm mysig lördag. 
 
Tanken är att vi skall komma iväg kl 9, det tar ca 5 timmar att åka och vi kan checka in kl. 14. I år har vi bokat stuga nära backen, (Bävern stuga 11) i byn. Sist bodde vi en liten bit bort (Sportmans stuga 1) så vi var tvugna att ta bilen. Blev heller inte så att vi åkte hem något under dagen och det tycker jag kan vara rätt skönt att kunna. Särskilt om det är lite tråkigt väder. Blir ju billigare också om man käkar lunch hemma istället för på restaurangen och det går ju helt i linje med vårt köpstopp :-)
 
Nu är i alla fall nästan allt packat, köttfärssås och kyckling i curry tillagat, gumman badad och skrubbad. Det som återstår är egentligen att packa ner kylvaror imorron bitti. Vi satsar på att äta lite fruktost innan vi åker och så har jag gjort några mackor som vi kan äta på vägen. Har ju ett antal pizzabullar också :-) Lunch blir det när vi kommer fram.
 
Blir en tidig kväll i kväll, vill inte vara dödens trött när klockan ringer kl 7.
 
Branäs, nu kommer vi!!!
 
(Bild från skidresor.com)
 

Kommentera här: