316 dagar kvar

Jag tänker INTE (tror jag...) hålla på att räkna ner tills vi ska åka till Thailand. Det är bara nu när jag håller på och bokar och planerar och det görs så många inlägg på facebook i Mae Phim grupperna som jag blir så pirrig. Om några veckor är högsäsongen över där och folk åker hem, då blir det inte lika mycket inlägg om lockar. Sedan kommer ju våren, en resa till Rhodos, sommar, semester och segling in i tankarna. När hösten sedan kommer ska det bli sååå himla skönt att ha denna långresa att vänta på. 
 
Det jag väntar på nu är att min semester skall bli godkänd, att Norwegian ska släppa returbiljetter den 10:e februari samt att jag skall betala in första delen på hushyran.Glädjande nog ingår både lakan, handdukar och slutstäd i hyran, vilket innebär mer plats för mjöl och ostar samt att jag slipper städa själv. Brukar ju stå för slutstädningar själv eftersom det brukar vara hutlöst dyrt, i alla fall i Sverige :-)
 
När det gäller köpstopp så har det gått väldigt bra, har inte köpt i princip något förutom mat och så. Har blivit någon present och en jacka till mannen, som faktiskt var tvunget. Riktigt längtar till lönen kommer så jag kan föra över mer till Thailandskontot!
 
Här är en bild på gumman och vårt fordon vi hade när vi hälsade på morfar i januari 2015. Bilden är tagen utanför brorsans hus i Sin Siam Village!
Christina Falk Larssons foto.

Kommentera här: